Over Serpatech


Doortastend en betrouwbaar vakwerk voor uw elektra, data en beveiliging


Zeg je Serpatech, dan zeg je Serge. En zeg je Serge, dan zeg je betrouwbaar vakwerk. Al meer dan 20 jaar levert Serpatech aan een groeiende klantenkring elektrotechnische installaties. Van ontwerp, advies tot en met aanleg en onderhoud. Kenmerkend voor Serpatech is het vakmanschap en de betrouwbaarheid.

Betrouwbaarheid zit niet alleen in de kwaliteit van de geleverde systemen. Of de installatie. Betrouwbaarheid zit ook in het opnemen als je belt, het nakomen van afspraken en het leveren van een 24-uurs storingsdienst. Dat is waar je als klant van Serpatech op kunt rekenen.

In de loop der jaren is het werk uitgebreid met netwerkinstallaties, beveiliging en het afmonteren van glasverbindingen op de werkplek. Een van de redenen waarom Serpatech ook VEB erkend installateur is geworden. Kennis van de nieuwste (IP) technologie en camerasystemen is een randvoorwaarde. Vrijwel ieder apparaat is tegenwoordig verbonden met internet. Ook thuis.

Serpatech levert een eerlijke dienst die aansluit op de behoefte van de klant. Effectief en kwalitatief. Geen franjes. Met degelijke oplossingen en partners voor beveiligings- en camerasystemen, voldoe je als klant van Serpatech aan de strenge norm die verzekeraars tegenwoordig stellen.

Maar ook voor een LED lichtplan kun je terecht bij Serpatech. Inclusief de besparingsberekening. Serpatech heeft zich ontwikkelt tot een allround installatiebureau dat breed inzetbaar is en meedenkt over de optimale oplossing voor de klant. Klein of groot. Serpatech levert vakwerk.

Serge Pals

eigenaar Serpatech

+31 (0)6 21 80 41 79


Interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op.